Cazuri rezolvate de Accidente Rutiere

Ne poți contacta telefonic sau prin email NON STOP

Cazuri rezolvate accidente rutiere Italia

Despăgubire de 900.000 de euro pentru familia unei românce decedate în Italia.

Soțul, părinții și cele trei surori ale victimei au fost despăgubiți de societatea de asigurări  în urma unui proces deschis la Tribunalul din Firenze.

Accidentul s-a petrecut în data de 10.06.2010, în jurul orei 21:00 în Palermo, pe strada Duca degli Abruzzi. Victima, în vârstă de 30 de ani, a fost lovită de o Motocicleta Kawasaki condusă de un șofer Italian, care în urma raportului Poliției s-a dovedit că mergea cu viteza mult mai mare peste limita impusă de 30km/h. Pentru B.D.D. impactul a fost fatal, poliția declarând decesul la fața locului.

Având în vedere gravitatea faptelor, șoferul vinovat de producerea accidentului a fost trimis în judecată, fiind condamnat definitiv de Curtea de Apel din Firenze împreună cu Societatea de asigurări Fondiaria- sai Assicurazioni Spa la plata unei despăgubiri în valoare totală de 900.000 de Euro către rudele victimei.

Avocatul care a apărat acest caz este  Andrea Calderoni. Este cel care, în urmă cu  5 ani a mai obținut o cifră record de despăgubire pentru un român.

Cazuri rezolvate accidente rutiere Italia

Accident produs în Jud. Vrancea pe DN2- E85 în care și-a pierdut viața T.M., pasager în dreapta șoferului care a provocat accidentul.

Accidentul s-a produs în data de 02.08.2009 în jurul orei 17:55  în afara localității Garoafa, Jud. Vrancea când un autoturism înmatriculat în Italia a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia în care călătorea victima, o femeie în vârstă de 61 de ani.  Șoferul Daciei care mergea cu o viteza de 170 km/h a încercat să schimbe banda de mers fără să se asigure și fără să semnalizeze intenția de a depăși când a fost lovit de un Land Rover care circula regulamentar.

Inițial, rudelor victimei li s-a recunoscut o despăgubire de 500.000 euro, ulterior în urma Recursului au mai obținut încă o diferență de 500.000 euro.

Cazuri rezolvate accidente rutiere Italia

Cazuri Rezolvate Accidente Rutiere

Familia unui roman mort in Italia despagubita cu peste 1.000.000 de euro.

Bărbatul și-a pierdut viața într-un accident rutier.

Soția bărbatului și cei trei copii rămași fără tată au fost reprezentați de unul dintre cei mai buni avocați în domeniu, Avocat Andrea Calderoni care activează atât în Italia, cât și în România.

Tragedia s-a petrecut pe 23 Octombrie 2013, pe strada Montagna Spaccata regiunea Napoli, lângă localitatea Quarto, în jurul orei 07:00 dimineața.

Acesta călătorea la bordul unei motociclete condusa de un prieten, cand au intrat in coliziune frontala cu un Fiat Doblo.

Intr-o curba,  șoferul român a pierdut controlul motocicletei și s-a izbit violent de masina care circula din sens opus. In urma impactului puternic conaționalul nostru în vârstă de 28 de ani a fost proiectat pe asfalt și lovit de partea dreaptă a mașinii care venea pe banda opusă. Impactul puternic nu i-a lăsat nicio șansă de supraviețuire, acesta a fost declarat decedat la fața locului.

În urma tragicului eveniment, familia unuia dintre români, sprijinită în demers de firma Compensation Ro, a primit o despăgubire record de 1.300.000 de euro.

Soția îndurerată și cei trei copii minori au trecut prin momente dificile odată cu pierderea suferită,  dar compensația financiară substanțială obținută ca despăgubire a reprezentat un ajutor fundamental în aceste momente dificile.

În astfel de cazuri tragice, expertiza unei firme de despăgubiri recomandate se dovedește a fi de neprețuit.

Aceste firme lucrează cu specialiști care au cunoștințe juridice și experiență în negocierile cu companiile de asigurări, având capacitatea de a naviga prin procedurile complexe pentru a asigura dreptatea și compensația adecvată pentru victime și familiile acestora.

Ei pot evalua corect daunele și pot lupta pentru obținerea unei sume echitabile care să reflecte nu doar pierderea financiară, dar și pe cea emoțională.

În cazul de față, COMPENSATION RO, împreună cu avocatul Andrea Calderoni, a obținut cifra maximă la care aveau dreptul soția și cei trei copii rămași fără tata.

Cazuri rezolvate accidente rutiere Italia

Cazuri Rezolvate Accidente Rutiere

Fetiță de 4 ani ucisă de o mașină în timp ce traversa strada în zona Fiumicino, Italia

Teribilul accident s-a petrecut în data de 31.03.2014 în localitatea Torreinpietri când micuța Timofte Giulia Ana Maria  în vârstă de 4 ani a fost lovita de o mașina în momentul în care a traversat strada. Aceasta se afla împreună cu tatal ei când fetița a coborât din mașina staționată și a încercat să traverseze singură strada, fiind lovită de o mașină care circula în mod regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât fetița a fost declarată moartă la locul accidentului.

Cu ajutorul celor mai buni avocați din domeniu, am reușit să obținem despăgubiri în valoare de aproximativ 780.000 de mii de Euro pentru familia micuței, deși nicio sumă nu va putea recompensa pierderea suferită de către cei dragi.

Despăgubiri Cazuri Rezolvate Accidente Rutiere

Daune morale în cazul decesului unei rude pe teritoriul Italiei - 2018 (conform Tribunalului din Milano): 
Daune morale în cazul decesului unei rude
Grad de rudenieDe laPână la
Pentru fiecare părinte, în cazul decesului unui fiu 165.960 Euro 331.920 Euro
Pentru fiecare copil, În cazul decesului unui părinte 165.960 Euro 331.920 Euro
În cazul decesului soțului/ soției165.960 Euro331.920 Euro
În cazul decesului unui frate/ sora 24.020 Euro 144.130 Euro
În cazul decesului unui nepot, bunica sau bunicul are dreptul la despăgubire 24.020 Euro 144.130 Euro

În cazul daunelor permanente cauzate de leziuni la integritatea psiho-fizică, vezi tabel prin click aici.

ATENȚIE! Pentru a descărca gratuit tabelele cu despăgubiri actualizate în 2023, apasați pe butonul de mai jos.

Cine are dreptul la compensare?

Descoperă dacă ești eligibil pentru o despăgubire

Descărcați GRATUIT tabelele de compensare

Puteți solicita asistență de la firma noastră contactând numărul de telefon sau completând formularul de solicitare.