DESPAGUBIRI ACCIDENTE RUTIERE CU DECES

Ne poti contacta telefonic sau prin email NON STOP

CONSILIERE SI ASISTENTA

Despagubiri accidente vatamari corporale

Am acumulat o experiență specifică în acest domeniu foarte dureros, de asemenea oferim consiliere și asistență pentru despăgubiri in cazul daunelor accidentelor rutiere mortale pe tot teritoriul Italiei, in care sunt implicati cetateni romani. Consultanta pentru despagubiri accidente rutiere cu deces.

În cazul unui accident stradal tipurile de daune, precum și compensațiile sunt multiple, acestea cuprind:

dAUNE mORALE

pentru suferința care decurge din moartea rudei. Acestea sunt recunoscute numai dacă sunt cerute de lege și numai pentru cei legitimați

Daune din pierderea vieTii

ca bun suprem al individului și drept absolut și inviolabil

Pagube de moarte

pentru daune biologice și morale suferite de decedat (transmisibile si moștenitorilor) pe intreaga perioada de la accident până la deces. Aceste pagube includ cheltuieli medicale de spital, transport, examene de specialitate etc

Daune patrimoniale

de la cheltuieli de înmormântare la contribuția economică lipsită a decedatului la bugetul familiei

Dar si daune existentiale.

Cine are dreptul la compensare?

Legea asigurarilor in caz de accidente

Firme Despagubiri Accidente Rutiere

Daune morale in cazul decesului unei rude pe teritoriul Italiei - 2018 (conform Tribunalului din Milano): 
Daune morale in cazul desului unei rude
Grad de rudenieDe laPana la
Pentru fiecare parinte, in cazul decesului unui fiu 165.960 Euro 331.920 Euro
Pentru fiecare copil, in cazul decesului unui parinte 165.960 Euro 331.920 Euro
In cazul decesului sotului/ sotiei165.960 Euro331.920 Euro
In cazul decesului unui frate/ sora 24.020 Euro 144.130 Euro
In cazul decesului unui nepot, bunica sau bunicul are dreptul la despagubire 24.020 Euro 144.130 Euro

In cazul daunelor permanente cauzate de leziuni la integritatea psiho-fizică, vezi tabel prin click aici.

ATENTIE! Pentru a descarca gratuit tabelele cu despagubiri actualizate in 2023, apasati pe butonul de mai jos.

Criterii de compensatie

Beneficiari Despagubiri Accidente Rutiere Italia

Legătura strânsă cu defunctul este criteriul care face un beneficiar comun al compensației. Curtea Supremă a limitat posibilii beneficiari la ascendenți și descendenți într-o linie dreaptă, chiar de gradul doi. Valoarea compensației nu va fi aceeași pentru toată lumea, deoarece, în mod evident, circumstanțele și consecințele pierderii sunt diferite pentru un copil sau pentru un bunic.

Compensarea în caz de moarte a copilului sau a unui tanar:

Cuantificarea daunelor bănești în caz de deces al unui copil sau al unui băiat, oricum nu este încă în măsură să genereze un venit, s-ar baza și pe conceptul de amânare a venitului în sine. Se estimează că veniturile pe care victima, rămânând în viață, le-ar fi putut duce la părinți și frați. Pentru simplificare, vârsta medie a celor doi părinți sau vârsta celui mai mic este luată ca bază dacă diferența este semnificativă. Odată ce venitul relevant a fost determinat pentru fiecare dintre beneficiari, capitalizarea se efectuează la momentul prezumării începerii angajării persoanei decedate.

Ai nevoie de ajutor?

Consultanta Gratis

Oferim asistenta si consultanta in cazul accidentelor rutiere grave (mortale) petrecute pe teritoriul Italiei.

Ce ne recomanda?

Eficienta si experienta

Cat dureaza un proces penal pentru vatamare corporala din culpa?

Din păcate, din ce în ce mai des, cei care au fost victimele unui accident de mașină și familia decedatului riscă să-și vadă drepturile sacre călcate în picioare doar pentru o despăgubire.

Datorită experienței specifice în acest domeniu, oferim cea mai largă asistență pe întreg teritoriul național al victimelor accidentelor rutiere și rudelor acestora. Asistența este garantată din momentul solicitării către compensarea integrală a pagubelor către compania de asigurare.

Eficiența noastră a fost consolidată de-a lungul timpului datorită construirii a unor relații profesionale strânse cu unele dintre cele mai bune cabinete medicale -juridice din Italia. Aceasta ne permite să pregătim strategii defensive puternice, greu de demontat, atât în faza negocierilor extrajudiciare, cât și în faza de judecată.

– EXPERIENȚĂ MULTI-ANUALĂ CONSOLIDATĂ în asistență specifică victimelor accidentelor rutiere;

– TIMP RAPID pentru a obține compensația maximă;

– ASISTENȚĂ pentru accidente in Romania si in Italia;

– FĂRĂ AVANS pentru asistența noastră: compania de asigurări va plăti compensația pentru daune.

DACA EXISTA O RASPUNDERE CIVILA AUTO

Proceduri in caz de accidente rutiere in strainatate

De ce avem nevoie de ajutor?

Conform legii în Italia, toate vehiculele trebuie să aibă o asigurare de răspundere civilă. Aceasta acoperă toate daunele materiale sau fizice pe care vehiculul le poate provoca în timpul circulației: în acest fel, condițiile sunt create astfel încât daunele să fie compensate chiar și atunci când persoana responsabilă pentru accident nu deține bani sau bunuri suficiente pentru acest scop. Mai mult, conducatorul autoturismului care a provocat accidentul nu detinea asigurarea obligatorie a masinii, statul italian intervine pentru a despagubi victimele accidentului, in aceleasi conditii ca si societatea de asigurari.

În acest fel, totul pare să fie în vigoare, dar faptele arată că cererea de compensare făcută independent companiilor de asigurări nu obține întotdeauna cu ușurință rezultatul dorit. Și acest lucru se întâmplă, din păcate, atât în ceea ce privește valoarea rambursării, cât și timpul necesar pentru obținerea acesteia. Astfel, partea vătămată este obligată să se prezinte în instanță pentru a obține daunele corecte, fiind constrâns de timpul îndelungat al procesului si al tratativelor cu Companiile de asigurare.

Pentru a merge în instanță, avocatul devine indispensabil pentru a reprezenta partea vătămată și pentru a apăra motivele legitime. Cuantificarea daunelor biologice suferite de victima accidentului este clasificată în puncte procentuale de handicap. În acest moment, negocierile cu Companiile devin tot mai ascunse. Iată că rolul avocatului partizan devine fundamental: de fapt este necesar să încercați să obțineți imediat compensația maximă și să puneți o bază solidă pentru o apărare profitabilă, în cazul în care în cele din urmă va fi obligat să se prezinte la proces și în instanță.

Diferența în cuantificarea daunelor biologice, chiar și cu un procent mic de invaliditate, poate duce la o pierdere uriașă a compensației. Aici distanța dintre poziția părții vătămate și poziția inițială a companiei de asigurare este adesea considerabilă.

Compensation Ro pune la dispoziția victimelor accidentelor rutiere mulți ani și experiență, însoțindu-i pe parcursul întregului proces. Dedicarea și îngrijirea sunt plasate în fiecare caz individual în toata Italia, în scopul obținerii compensației maxime pentru pagubele suferite.

Din Presa

Avocat Despagubiri

Despăgubiri de până la 330,000 euro din partea statului italian pentru accidentele rutiere grave
La cine apelăm în cazul unui accident rutier grav pe teritoriul Italiei?
Cum te poate ajuta un avocat sa obtii despagubiri?

Descărcați GRATUIT tabelele de compensare

Puteți solicita asistență de la firma noastră contactând numărul de telefon sau completând formularul de solicitare.